5 motive pentru care nu mi-as lasa bunica la plimbare

Bunica mea nu a avut posibilitati in 50 sa faca carte, dar este o persoana tare isteata si nu merge la orice plimbare! Ideea e ca plimbarile astea au devenit putin ciudate . Ati vazut ce s a intamplat la Cotroceni ?  Traim zile nebune, batranii ies cu foi printate si steaguri sa se plimbe. Ei sunt atat de dornici de aer liber incat uita de recomandarile mediciilor. Ies afara fix cand soarele e mai arzator. Eu nu sunt prost, stiu ca moda asta  in randul bunicilor nu e atat de lipsita de intentii. Sunt la fel de constient ca o mare parte din bunicii prezenti au venit din cu totul si cu totul alte motive decat cele prezentate pe la TV.Sunt si alte persoane de varsta a 3 a care cauta cu disperare rezolvare la problemele lor.Au crezut sarmanii ca un post TV va reusi ceva pentru ei. Cred ca de fapt e o incercare de manipulare, o capcana in care nu mi as dori sa cada nimeni. Chiar daca sunt sigur ca buna mea n ar merge, daca se razgandeste, o rog sa nu se plimbe asa din urmatoarele motive:

1.Sa stii ca nu e o plimbare, e un protest ilegal.
2.Mamaie, sa stii ca sunt student la drept, stiu sigur ca ce s a spus la A3 nu are legatura cu o mare nedreptate. Nedreptatea a fost facuta cand ti au furat banii de pensie.
3.Sunt pasionat de teatru, iar Uniter ar trebui sa nominalizeze A3 pentru spectacolul Jurnalistii confiscati. Am remarcat multe tehnici folosite de actori utilizate ieri de jurnalistii astia. Intuiesc si profesorul de teatru, cred ca e Mircea Deaconu.
4. Au participat si alti actori Mircea Albulescu sau Alexandru Arsinel.
5.Mai fac si presa, din cand in cand, libertatea presei este toatala, de aia e posibil sa vezi plimbarile atat de mult dezbatute.

Din aceste motive, draga mamaie, merg cu tine la plimbare in Cismigiu, nu la Cotroceni.

Written by Gabriel Feresteanu

20 ani, Bucuresti Pasionat de jurnalism, politica, drept si teatru.

Website: http://feresteanu.eu

Tu ce crezi?

%d bloggers like this: