CONCURENTA PENTRU ROMANII AU TALENT. UN PROIECT FACUT DE LICEENI.

CONCURENTA PENTRU ROMANII AU TALENT. UN PROIECT FACUT DE LICEENI.

Ma apuca nostalgia când ma gândesc ca au trecut 3 ani de când am pornit ceea ce avea sa fie cel mai de amploare proiect din Romania dedicat liceenilor. Asta a fost si sper sa ramana!

Când am pornit ceea ce avea sa fie PUN PARIU PE TALENT aveam doar 18 ani, eram plin de speranta si cu mult curaj. Am reusit sa aduc un buget rezonabil, parteneri media foarte mari, sa conving case de discuri sa-mi dea contracte importante, radiouri sa-mi ofere spatii mari de emisie, dar si publicatii sa-mi ofere spatiu pe print  astfel încât sa-mi transform ideea într-un succes.Clar ca tot acest curaj l-am avut pentru ca il aveam alaturi pe Andrei Niculae, iar pe noi ne sustinea doamna Simona Ionescu (redactorul sef de la EVZ).

Pe mine ma fascineaza media de la 16 ani de cand am pasit prin studiourile TVR,  dar colaborarile pe care le avusesem pana atunci nu ma faceau sa realizez ca cerintele mele erau unele chiar mari, motiv pentru care eram foarte încrezator si sigur pe ceea ce zic si cer. Ma simt batran…

Prima oara cand am intrat in locul in care am ajuns sa lucrez ma uitam admirativ la cum se face ziarul pentru urmatoarea zi, n-aveam nici card de acces si stateam cam 7-8 minute pe la receptie pt ca prindeam de fiecare data pauza domnului de la intrare, deci nu-l gaseam acolo :))

Proiectul acesta a reusit fie cu sala plina de fiecare data si nu va oblig sa ma credeti

1781209_555991977851271_5318351288836652992_o10250054_529479363835866_1219066620375372740_n

  gv 555730_359185764198561_2060554823_n

 

Daca tot nu ma credeti, va aduc si o postare de pe blogul Alinei Nedea(acum prietena cu mine, in perioada aia blogger acreditat, dar ne-am intalnit recent la un eveniment- ea e PR acum-  si ne-am dat seama ca ne cunoastem si ne am si imprietenit rapid), i-am recitit azi postarea si a descris al dracului de bine cam ce simteam si noi ,,Dupa o destul de lunga asteptare si o minciuna nevinovata, reusesc sa intru în liceu. Da, am stat minute bune la intrare, timp în care ni s-a tot spus ca sala de festivitati e deja plina si ca noi nu mai intram. În fine, ajung în sala, emotii, repetitii peste repetitii si strigate de încurajare. Sala e plina ochi, se sta în picioare si din toate partile se aude “Spiru Haret” si “Matei Basarab, liceul nostru drag”. Atmosfera e comparabila cu cea de la Parada Elevilor Bucuresteni. Pe scena se cânta “This love” de la Maroon 5 si încep aplauzele. Lupta pentru un loc pe scaun nu s-a terminat.”

Adevarul e ca a fost o super experienta sa merg cu Andrei din liceu in liceu si sa prezentam pentru mii de liceeni in doi ani de zile. Era oarecum complicat sa mergem in fiecare saptamana in doua licee, dar ne placea la nebunie si am avut amandoi de castigat destul de mult :)

 

Tot ce am scris pana acum are mare legatura cu faptul ca bobocii din organizarea din acest an au prima lor semifinala, marti in Caragiale, unde speram sa le iasa la fel de bine ca pana acum. Speram sa va bucurati la maxim de aceasta perioada. Noi am facut-o! Nu ajungem la aceasta semifinala, dar va asiguram ca suntem cu sufletul acolo! Promit ca marti la 3 o sa am o tresarire cand stiu ce se  intampla undeva la cativa km de mine. Bafta, bafta maxima!

 

 

About author

Gabriel Feresteanu

20 ani, Bucuresti Pasionat de jurnalism, politica, drept si teatru.

Related Articles

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *