Intram în live-uri ! Toata media migreaza spre web

Intram în live-uri ! Toata media migreaza spre web

Am asteptat de multa vreme sa am un proiect interactiv 100% . A venit momentul sa demonstram ca suntem directi si fata în fata, nu doar în spatele calculatoarelor când ne scriem rubrica.

Pentru cei care nu stiu rubrica noastra, aceasta îsi propune sa puna la punct vedetele de la noi, care merg pe sistem american, desi sunt într-o media mai mult decât europeana. Apreciem bunul simt, modestia, simtul umorului, dar fitele nu sunt pe placul nostru. Pe rând am încercat sa fim sinceri, sa venim cu argumente plauzibile si sa dam cartile pe fata cu cei care au o atitudine nejustificata din domeniul nostru media.

De acum în fiecare miercuri fortam nota. Vor fi reactii neasteptate, teste inedite, 30 de minute intense si surpinztoare, ne ocupam de asta promit. Totul autentic, nu cad la mica întelegere cu vedeta invitata.

 

 

Cum sta treaba si câte înjuraturi vor fi pe chatul nostru?

Începând de pe 11 februarie, de la 19.30 ne dam întâlnire cu câte o vedeta direct din redactia EVZ. Nu vom cenzura parerile, iar cititorii nostri vor putea fi oricât de directi îsi doresc. Sunt pregatit sa vad înjuraturi de mama, de tata, comentarii negative, le voi vedea si voi raspunde direct, nu-i problema! :))

Sper sa pastram linia de divertisment si sper sa nu se supere vedeta invitata când va da nas în nas cu diverse provocari si întrebari. Pe format îmi permit sa-i cer telefonul, sa ma uit prin el, sa o rog sa mânânce lamâi sau sa o întreb prieteneste lucruri pe care nu le-ar spune în fata camerelor, asa ca e nevoie si de putin curaj sa ne raspunzi la invitatie.

 

Prima invitata e Andreea Balan, despre care am scris si acum doua saptamâni. Nu am menajat-o în articol, am vorbit despre pozele ei dezbracta, despre evolutia de la fusta scurta la fara fusta si sincer, nu credeam ca o sa vina la întâlnire. A acceptat.  A început si promovarea, suntem semnalizati destul de mare pe toate site-urile NETWORK EVENTS, totul e setat, nu mai da înapoi.

blogabpcdlive

Aici e macheta de promovare :D

 

Sa fiu sincer, am ceva emotii pentru saptamâna viitoare. Sper sa fie trafic foarte mare, sa fie decent, amuzant, sa nu-mi plece invitatul, sa fie bine, într-un cuvânt. Sper sa dati si voi click live la întâlnirea aceasta si sa ne vedem acolo.

 

Initial am vrut sa vorbesc despre evolutia media spre web, ca avem nevoie si de divertisment live pe online, care e trendul international, sa va arat câteva statistici.  Am ales sa fiu scurt si la obiect, pe bune ca nu mai am rabdare pâna miercuri.

Daca aveti idei, sfaturi etc. Le astept! Cu interes!

 

P.S. : În weekend apare si promo-ul video. O sa râdeti 100%. Vreau sa-i multumesc si acum lui Andu Karman, care a muncit ore bune pentru o parte din ce o sa fie pe online de sâmbata.

 

P.S. 2: Nu-mi merg diacriticile.

 

 

 

About author

Gabriel Feresteanu

20 ani, Bucuresti Pasionat de jurnalism, politica, drept si teatru.

Related Articles

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *