#INSPIRAT

Între SĂNUIȚA ȘI MOET! Sărbătoare la #KAZIBO cu Minculescu și Bitman

media_145703318904561400
Spread the love

Succesul este asimilat cu deschiderea unei șampanii, iar în cazul lor curg râuri de Moet neîncetat, de o vreme bună. Naguale e din Baia Mare și e un român autentic, lipsit de aere, care știe să se distreze și să-și facă prieteni ca nimeni altul, așa că renunță voluntar la șampanie și ciocnește orice  cu prietenii lui, în timp ce milioane de români dau play la muzica produsă de ei în studioul de la Universitate.

Pe Ovidiu alias Naguale alias partener la KAZIBO MUSIC îl știu deja de doi ani jumătate, iar muzica lui rămâne în topuri cam tot de atâta timp.

În această seară a mai lansat un hit, ,,Să aprindem torțele”, o colaborare între doi grei din muzica românească- Dan Bittman și Cristi Minculescu. Să fiu sincer, știu melodia de câteva luni bune, am ascultat-o de vre-o zece ori în două zile, la ei la studio,  și de atunci tot aștept să o lanseze oficial.

Așteptarea a luat sfârșit astăzi, iar prima declarație a legendelor rock, Bitman și Minculescu, a sunat așa ,,A venit vremea să avem încredere în tinerii ăștia doi care simt muzica pop-rock exact ca noi.„.

Am decis să pun această postare în categoria #dinviitor din două motive: de piesă vă puteți bucura de luni, dar și pentru că este un #smashHit pe care îl veți auzi peste tot, atât la radio, cât și pe tv, cât și din mașini la stop-uri sau prin metrou de la căștile altora.

Dacă ați ajuns aici și sunteți prietenii mei, aveți ocazia să aflați  versurile refrenului primii ,,Să aprindem torțele/E prea mult întuneric în noi/ Nu vezi iubire cum ne trage înapoi?/ Pașii mei goi, pașii tăi goi..”

 

Keep doing you, cause it’s good

Related Posts

1 Comment

  • Reply
    DEZASTRU PENTRU PRODUC?TORUL ANULUI. A SC?PAT PE NET MELODIA PENTRU BITTMAN ?I MINCULESCU | GABRIEL FERESTEANUGABRIEL FERESTEANU
    martie 4, 2016 at 1:30 am

    […] Dac? vezi titlul undeva, nu-i necesar s? cite?ti un articol mai lung, cu cine ?tie ce floricele ca s? afli … mai nimic. Unii arr vrea s?-?i spun? c? am scris eu refrenul de la piesa pe care KAZIBO MUSIC o lanseaz? luni ,,S? aprindem tor?ele”, colaborarea legendar? dintre Bittman ?i Minculescu, undeva aici pe blog. Mai precis, aici […]

  • Leave a Reply