Pasiune ascunsa pentru o vecina de-a mea!

By | December 19, 2013

large

Stau intr-un bloc  din Bucuresti la etajul 1, iar la etajul 6 am o vecina mai mare decat mine. Se imbraca bine, fumeaza slims, are tupeu si o masina cu nr. B-583-DIA, deci banuiesc ca o cheama DIANA – cu siguranta si ea are o pasiune mare pentru mine, urca pe mine aproape seara de seara, ma invadeaza, i-am spus ca o data e din partea casei, dar sa nu mai insiste.  N-a inteles nimic! Apare si o alta problema, aceea ca parintii mei se supara si au fost sa regleze lucrurile direct la ea la usa.

V-ati prins ca nu e vorba de vre-o atractie sau de vre-o relatie sexuala,  nu? Tipa asta imi ocupa locul de parcare pe care il platesc !  Am sunat la politie si  evident ca dupa un tir de complimente reciproce intre familiile noastre tot nu si-a luat masina! (pe care o lasa de cateva saptamani in locul meu..)

Dimineata dupa o somatie primita de la politie si mici ajustari pentru Smartul ei, a urlat cu disperare, aproape ca m-am trezit cand am auzit dorinta pe care nu si-a mai controlat-o, a declarat in plen ca vrea sa ma f*ta pe mine, dar si pe tata !

Ii transmit pe aceasta cale, daca cumva citeste sau  vede pe facebook sau daca ii transmite cineva ca noi nu ne dorim sa o f*tem si ne pare rau ca nu-i putem indeplini dorinta in prag de sarbatori ! :)) ( Stiti vorba aia, Daca mi-ai da bani cu c?ciula, tu nu ai vedea nici ?)

 

Intr-un ton mult mai cuminte, mi-am dat seama ca melodia In lipsa mea si mai ales partea ,,Chiar pe patul meu si pe muzica mea…” poate capata noi valente!!

Tu ce crezi?