El este studentul care a blocat intrarea la UB!

03_Universitate_Turturi_3_ND_d2119640bd

Ieri Andrei Niculae a fost la examen, a fost pus la pamant de gheata cazuta de pe acoperisul de la UB.  Nu s-a intamplat nimic ulterior, paza de acolo nici nu a iesit din cladire, nici nu a blocat accesul. Ba mai mult, paznicii au vazut incidentul, dar nu au intervenit in vreun fel, pana la urma ce sa le faca un student,nu?

Cam asta este atitudinea pe care o are personalul de la Universitate…. Au calculat putin gresit de aceasta data, Andrei are cateva colaborari in media si a avut un spirit civic puternic, a anuntat ce s-a intamplat. Evident ca presa a ajuns destul de repede  la fata locului . Evenimentul Zilei povesteste   ce s-a intamplat aici. De asemenea KANALD a facut un reportaj pe aceasta tema.

Astazi acea intrare este blocata si studentii sunt redirectionati. Va dati seama ca nu se intampla nimic daca nu aparea presa, nu? De doua saptamani situatia aceasta ramasese neschimbata.

Uite asa poti sa mori linistit in Romania. Am ajuns in stadiul in care reactionam doar daca avem ceva de castigat sau de pierdut.

Written by Gabriel Feresteanu

20 ani, Bucuresti Pasionat de jurnalism, politica, drept si teatru.

Website: http://feresteanu.eu

Tu ce crezi?

%d bloggers like this: