Sportivi pe post de modele la BUCHAREST FASHION WEEK

Sportivi pe post de modele la BUCHAREST FASHION WEEK

Tocmai ce a luat sfârsit editia de primavara a festivalului international FASHION WEEK BUCHAREST. Am fost, am vazut, mi-a placut si m-a ambitionat. Ideea e ca sunt tânar, ca mai am mult de munca, dar e destul de interesant sa vezi atât de multa lume buna, cu atât de multe realizari într-un singur loc. Lux si opulenta – cam asta titra presa dupa prima seara de festival, asa ca daca tot eram invitat de prietenii de la AI PR, am fost sa ma conving. Asa e ! Mult lux, dar mi s-a parut meritat, unii au avut idei geniale care faceau toti banii. Ce m-a impresionat cel mai tare a fost o colectie dedicata performantei sportive.

Colec?ia „Campionii’“, semnat? de Adela Diaconu ?i Ciprian Vaida, a adunat la un loc nume consacrate ale sportului românesc, în cadrul festivalului Bucharest Fashion Week, g?zduit de centrul de evenimente Ambasad’Or. In premiera in Romania, marile vedete din sport au urcat pe o scena de moda in calitate de manechini!

 

Defilarea campionilor a fost deschisa de frumoasa Andreea Mitu, care de curand, a reusit o performanta extraordinara pentru sportul romanesc, calificand echipa Romaniei in elita tenisului mondial. Gimnast? român? de talie mondial?, Monica Rosu a purtat si ea o rochie ce o infatisa, cand a castigat titlul olimpic. Monica Iagar a pasit cu incredere pe podium, avand rochia ce o arata, atunci cand a castigat titlul european. Monica a fost insotita pe scena de maestrul sportului romanesc, Mihai Dragomir.

Doina Melinte, una dintre cele mai mari campioane oferite vreodat? de atletismul românesc, campioana olimpica,mondiala si Europeana, ce a dus Romaniei peste 300 de medalii a urcat pe scena alaturi de manechinul, ce purta cu mandrie rochia cu chipul campioanei, ce a adus Romaniei faima si glorie. Eroul de la Sevilia, ce a aparat 4 penalty-uri si a castigat Cupa Campionilor Europeni la fotbal,unicul si inegalabilul Helmuth Duckadam alaturi de frumoasa sa sotie, Alexandra si de vedeta Dana Savuica au fost intens aplaudati de cei prezenti in sala. Ilie Nastase, marele nostru campion a fost alaturi de speranta modellingului romanesc, Rebeca Prodan, fiica Anei Maria Prodan. Adela Diaconu si Ciprian Vaida au iesit la final alaturi de top modele internationale Claudia Neghina si Ioana Francia.  A fost un show unic de moda in Romania, unde valorile adevarate au stralucit in lumina reflectoarelor, la fel ca atunci cand aduceau aurul si gloria pentru tara noastra, spectatorii apaludand la scena deschisa acest demers, de a promova vedetele adevarate.

”Colectia ”Campionii”  le este dedicata marilor sportivi ai tarii noastre, adevaratii Ambasadori in lume pentru Romania.

 

O idee de milioane care m-a bucurat enorm! :)

About author

Gabriel Feresteanu

20 ani, Bucuresti Pasionat de jurnalism, politica, drept si teatru.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *